Κράτος εν κράτει οι αλλοδαποί – Σ.Τσιόδρας : «Στο Κρανίδι δεχθήκαμε απειλές – Μιλήσαμε με τους εκπροσώπους τους»!

Ο καθηγητής κ. Τσιόδρας μας περιγράφει το τι… τράβηξαν από τον ¨πολυ δύσκολο να ελεγχθεί πληθυσμό¨ της δομής στο Κρανίδι…Τελικά τα μέτρα είναι για τους Έλληνες μόνο;

Οι μετανάστες, 148 εκ των οποίων βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, υποδέχθηκαν με άγριες διαθέσεις τους ειδικούς του ΕΟΔΥ και το να συνεργαστούν αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση- υπενθυμίζεται ότι με τον ίδιο τρόπο, περίπου, είχαν αντιμετωπίσει τους ελέγχους και κάτοικοι του οικισμού των Ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας και τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει μετά την «πυροσβεστική» παρέμβαση των κυρίων Τσιόδρα και Χαρδαλιά.

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την προχθεσινή επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, τόνισε ότι οι υγειονομικοί δέχονται ακόμα και απειλές για τη ζωή τους. Ερωτηθείς σχετικά με τη σημασία που έχει η άμεση παρουσία των αρχών σε εστίες διασποράς της πανδημίας, είπε μεταξύ άλλων:

«Η αμεσότητα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δηλαδή το να αντιδράς άμεσα, στο Κρανίδι την ίδια μέρα πήγαμε με το που ενημερωθήκαμε για την περίπτωση του πολύ δύσκολου να ελεγχθεί πληθυσμού – πρέπει να το πω εδώ – με πολύ δύσκολες συνθήκες, με επιθέσεις εναντίον του προσωπικού του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, με απειλές για τη ζωή των ανθρώπων, με πράγματα τα οποία δεν λέγονται μπροστά στην κάμερα.

Και πήγαμε εκεί και μιλήσαμε μαζί τους, μιλήσαμε με τους εκπροσώπους τους, δώσαμε αγκώνα-αγκώνα, όπως λέω εγώ και ο Υπουργός. Και αγώνα την ίδια στιγμή να μας εμπιστευτούν, να τους δείξουμε ότι είμαστε μαζί».

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More