Κτύπησαν τις καμπάνες των εκκλησιών οι κάτοικοι της Μόριας: Αλλοδαποί «αιτούντες» εισέβαλλαν στο χωριό

Συνεχίζεται η πρωτοφανής ένταση στην Λέσβο.

Μετά την κατάληψη της Μυτιλήνης από χιλιάδες αλλοδαπούς, τουλάχιστον 300 εξ αυτών εισέβαλλαν μέσα στο χωριό της Μόριας!

Άμεσα αντέδρασε ομάδα κατοίκων που χτύπησαν τις καμπάνες του χωριού και σύντομα μεγάλος αριθμός κατοίκων βγήκε στους δρόμους, έτοιμοι να αμυνθούν από τις απειλητικές διαθέσεις των αλλοδαπών.

Οι «αιτούντες άσυλο»(!) κατέλαβαν εξ εφόδου το κτίριο της κοινότητας και οι κάτοικοι της Μόριας παραμένουν στους δρόμους, σε ένα κλίμα που θυμίζει κυριολεκτικά εισβολή!

Όπως αναφέρεται ξ συνέχιση της σημερινής “διαμαρτυρίας” (που δεν ήταν “διαμαρτυρία” αλλά οργανωμένο σχέδιο κατάληψης της πόλης της Μυτιλήνης) των παράνομων μεταναστών και η διέλευσή τους μέσα από το χωριό (χωρίς να τους εμποδίσει η Αστυνομία) δημιούργησαν στιγμές έντασης στη Μόρια.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της Μόριας η ενέργεια αυτή πυροδότησε την οργή των κατοίκων καθώς θεωρήθηκε πρόκληση αυτή η εισβολή των μεταναστών που ούτως ή άλλως θεωρούν όχι μόνο το νησί, αλλά ολόκληρη τη χώρα ως προτεκτοράτο τους.

Μόρια 03-02-20

Οι μετανάστες προσπαθούν να κάνουν πορεία μέσα στο χωριό της Μόριας αλλά οι κάτοικοι έχουν βγει στους δρόμους και τους αποτρέπουν…Βίντεο: Μάκης Παυλελλης

Δημοσιεύτηκε από LesvosPost.com στις Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020

Η Μόρια πολιορκείται τώραΖητάμε βοήθεια!

Δημοσιεύτηκε από Makis Pavlellis στις Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020

Δημοσιεύτηκε από Στο Νησί στις Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020

Πογκρόμ κατά των Ελλήνων απο αλλοδαπούς: Μπαίνουν στα σπίτια των Ελλήνων και τους; πετάνε έξω!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More