Κυνική ομολογία από Παπαδημούλη: «Νοικιάζω τρία σπίτια σε ΜΚΟ»!

Θέλοντας να προλάβει τις αποκαλύψεις, παραδέχτηκε ότι μισθώνει ακίνητα σε μετανάστες μέσω των ΜΚΟ

Κι όμως ο… ανθρωπισμός μπορεί να είναι επικερδής δραστηριότητα, όπως αποδεικνύει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, που εντυπωσίασε το πανελλήνιο με τις αποδόσεις του στο real estate την προηγούμενη εβδομάδα.

Θέλοντας να προλάβει τις αναπόφευκτες αποκαλύψεις -αφού οι πληροφορίες για τη δραστηριότητά του ως «σπιτονοικοκύρης» μεταναστών είχαν αρχίσει να διαχέονται-, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποκάλυψε μιλώντας στο «Κόκκινο» ότι τρία από τα οκτώ σπίτια που αγόρασε το 2018 είναι νοικιασμένα σε ΜΚΟ, που φιλοξενούν μετανάστες. Συγκεκριμένα είπε ότι πρόκειται για σπίτια «ενοικιασμένα από ΜΚΟ στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΤΙΑ». Τόνισε μάλιστα, θέλοντας προφανώς να αποδείξει ότι δεν πρόκειται περί… σκανδάλου, ότι αυτές οι μισθώσεις συνεχίζονται και με την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα από το γεγονός ότι ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικερδή σχέση με ΜΚΟ οι οποίες ασχολούνται με το Μεταναστευτικό. Πρόκειται περί μιας δραστηριότητας η οποία άνθησε στη χώρα τα χρόνια της διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και σίγουρα ακόμη καλά… πάει.

Γιατί να μην το κάνει λοιπόν και ο Παπαδημούλης; Αφού άλλωστε ο ίδιος ανήκει στην πολιτική ελίτ της χώρας που φρόντισε η Ελλάδα να πλημμυρίσει με μετανάστες, να μην επιχειρήσει να βγάλει και χρήματα από αυτό;

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου λοιπόν για τον κ. Παπαδημούλη, ο οποίος καταφέρνει να αγοράζει τόσο πολλά σπίτια σε τόσο χαμηλή τιμή! Σπίτια που είναι φτηνά διότι είναι σε περιοχές οι οποίες έχουν υποβαθμιστεί λόγω του Μεταναστευτικού. Στη συνέχεια ο κ. Παπαδημούλης μπορεί να μεταφέρει ακόμη περισσότερους μετανάστες σε αυτές, κάνοντας ταυτόχρονα απόσβεση των επενδύσεών του.

Με ζεστό χρήμα που έρχεται από τον μισθό του στην Ευρωβουλή και τις επενδύσεις του ο κ. Παπαδημούλης καταφέρνει να διασφαλίσει ότι τα επόμενα χρόνια οι τιμές στην περιοχή ενδιαφέροντός του θα… παραμείνουν χαμηλές έτσι ώστε να αγοράσει και διψήφιο αριθμό σπιτιών. Κερδισμένος ο ευρωβουλευτής, κερδισμένοι και οι μετανάστες. Ποιοι χάνουν; Αυτοί των οποίων οι φόροι χρηματοδοτούν τη διαμονή των μεταναστών και αυτοί οι άτυχοι που είχαν ακίνητη περιουσία στις περιοχές ενδιαφέροντος του κ. Παπαδημούλη.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More