Λαθρομετανάστες έδιωξαν μαθητές από γήπεδο 5χ5

Άλλο ένα επεισόδιο εξύβρισης και απειλών από λαθρομετανάστες σε Έλληνες μαθητές στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5χ5 της Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης συνέβη χθες το απόγευμα.

Συγκεκριμένα ενώ οι μαθητές έπαιζαν αγώνα ποδοσφαίρου, μαζεύτηκαν μια ομάδα από 25 μετανάστες , και με εξύβριση απειλή και το θράσος των υπεράριθμων !!!! , διέκοψαν τον φιλικό αγώνα, έδιωξαν τους μαθητές από το γήπεδο και έκαναν κατάληψη του γηπέδου για να παίξουν οι ίδιοι ποδόσφαιρο.

Οι μαθητές απογοητευμένοι τηλεφώνησαν τους γονείς τους οι οποίοι έφτασαν άμεσα εκεί κοντά στους 15 γονείς και συγγενείς του χωριού, τότε δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση και παραλίγο συμπλοκή !!! μεταξύ γονέων και μεταναστών για εξηγήσεις των γεγονότων .

Παρενέβη η αστυνομία ύστερα από κλήση, και αφού, έφτασε στο σημείο καθυστερημένα , (ευτυχώς που το περιστατικό είχε λήξη) , κατέγραψε το περιστατικό και δόθηκαν στοιχεία .

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More