Μεγάλη προδοσία: “Έλληνες” Ευρωβουλευτές δεν πιστεύουν ότι οι Γκρίζοι Λύκοι είναι εγκληματίες

Μάλλον δεν συμμεριζόμαστε όλοι οι Έλληνες την απειλή από αυτή την εγκληματική οργάνωση
Σε ψήφισμα με τίτλο “Στρατηγική της ΕΕ για την Ένωση Ασφάλειας”, η ομάδα ID (Σαλβίνι, Λεπέν, Afd κ.α.) κατέθεσε τροπολογίες με σκοπό τον χαρακτηρισμό των Γκρίζων Λύκων ως τρομοκρατικής οργάνωσης, την διακοπή της χρηματοδότησης και τη διενέργεια σκληρών ελέγχων σε ιμάμηδες και τζαμιά, καθώς και την υιοθέτηση της πολιτικής “No way” που εφαρμόζει η Αυστραλία ως προς τους μετανάστες, με επαναπροωθήσεις και αυστηρά φυλασσόμενα θαλάσσια σύνορα.

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές (εκτός των Γ.Λαγού, Α.Κωνσταντίνου και Ε.Φράγκου) δεν ψήφισαν αυτή την τροπολογία.

Οι Ευρωβουλευτές που εκπροσωπούν την Ελλάδα, κάποιοι εκ των οποίων έχουν εκλεγεί με τη Νέα Δημοκρατία, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΚΙΝΑΛ, «κάλυψαν» τους Γκρίζους Λύκους, τους ιμάμηδες, τους ισλαμιστές και τους παράνομους μετανάστες καταψηφίζοντας τις σχετικές τροπολογίες.

Το ψήφισμα αυτό, εκτός από τις ομάδες Σαλβίνι, Λεπέν κτλπ ψηφίστηκε επίσης μόνο από κάποια μεμονωμένα στελέχη του Λαϊκού Κόμματος και των Σοσιαλιστών (κανένα εκ των οποίων δεν ήταν Έλληνες).

Πόση ντροπή πλέον;

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More