Μόνο τυχαία δεν ήταν η φωτιά στο Παζάρκουλε …»Κρούσματα & διασπορά του κορωνοϊού»

Την εκκένωση της συνοριακή πύλης Παζάρκουλε στην Αδριανούπολη από πρόσφυγες και λαθρομετανάστες επιβεβαίωσε την Παρασκευή ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού σε συνέντευξή του στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Δήλωσε ότι εκκενώθηκε η περιοχή καθ όλη τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας και 5.800 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν σε πάνω από 10 νομούς της Τουρκίας όπου θα παραμείνουν σε κέντρα επανεισδοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αιφνίδια κίνηση της Τουρκίας να εκκενώσει την περιοχή του Παζάρκουλε πιστεύεται ότι έγινε από το φόβο της διασποράς του κορωνοϊού στον τοπικό τουρκικό πληθυσμό…Μιας και Κρούσματα στον Καταυλισμό ήταν επιβεβαιωμένα

Δημοσιογραφικές πηγές ανέφεραν ότι πολλά κρούσματα κορωνοϊού είχαν εντοπιστεί μεταξύ των λαθρομεταναστών/προσφύγων στο Παζάρκουλε …για αυτό και φωτιά που έβαλαν στον Καταυλισμό που να σημειωθεί οτι έκαψαν τα πάντα !

Στην ίδια συνέντευξη ο Σουλεϊμάν Σοϊλού άφησε να εννοηθεί ότι ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να προχωρήσει στην επιβολή νέων μέτρων για τον κορωνοϊό.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More