Νέα ”ήθη” – Σουηδία: Κάλεσαν ιμάμη για να μιλήσει για το Πάσχα

Τρομερό δίδυμο στο στούντιο της κρατικής τηλεόρασης μαζί με την γυναίκα Αρχιεπίσκοπο της Σουηδίας
Το SVT, που είναι η κρατική τηλεόραση της Σουηδίας, έχει βρεθεί στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής αφού προσκάλεσε έναν ιμάμη από το γκέτο Järvafältet ως εμπειρογνώμονα για να μιλήσουν για την σημασία του Πάσχα.

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας του Πάσχα την περασμένη Κυριακή το SVT είχε ένα χαρακτηριστικό πρόγραμμα για τις χριστιανικές εορτές.

Στο χώρο του στούντιο βρέθηκε ο ιμάμης Nasir Ahmad Arif από την περιοχή γκέτο Järva έξω από τη Στοκχόλμη.

Ο ιμάμης ρωτήθηκε αφού δεν γιορτάζει το Πάσχα, τι παρόμοια πράγματα κάνουν οι μουσουλμάνοι.

“Ως μουσουλμάνος, δεν γιορτάζω το Πάσχα”, δήλωσε, αλλά επισήμανε ότι έχει “πλήρη κατανόηση” ότι οι Χριστιανοί επιλέγουν να το κάνουν. Πρόσθεσε δε ότι οι Μουσουλμάνοι έχουν «κάτι παρόμοιο» και το συνέκρινε με το Εβραϊκό Πάσχα. “Στην αρχή του ισλαμικού έτους, τον πρώτο μήνα τη δέκατη ημέρα, έχουμε την Aashura. Θυμόμαστε επίσης εκείνη την ημέρα εκεί”, λέει ο Nasir Ahmad Arif.

Στο στούντιο SVT υπήρχε επίσης η γυναίκα Αρχιεπίσκοπος Antje Jackelén, που είναι γνωστή για την ισλαμική της παράνοια!

Η Jackelén έχει φτάσει στο σημείο να πει “Ο Θεός είναι μεγαλύτερος” (“Allahu akbar”) και αρνήθηκε επίσης να απαντήσει στο ερώτημα εάν ο Ιησούς έδωσε μια πιο αληθινή εικόνα του Θεού από τον Προφήτη Μωάμεθ.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More