Νέες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν: Έκαναν «εισβολή» στα εδάφη της Ανατολίας αλλά κατέληξαν στον κόλπο της Σμύρνης

Βολές και κατά της Ελλάδας, εξαπέλυσε με τον τρόπο του σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε κομματικό συνέδριο στη Σμύρνη.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε λόγο για «εισβολή» στα εδάφη της Ανατολίας πριν από έναν αιώνα και επικαλέστηκε «ύπουλες μεθόδους από ορισμένους να κυριαρχήσουν σε βάρος της Τουρκίας».
«Η επίθεση κάποτε από ορισμένους στρατούς αποτελεί απόπειρα εισβολής απευθείας στα εδάφη μας. Ο ενθουσιασμός να μας καταστήσουν αιχμαλώτους τους στην Ανατολία -αν είναι δυνατόν-, που άρχισε με την εισβολή στη Σμύρνη», είπε ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας σε κομματικό συνέδριο στη Σμύρνη.

«Το έθνος μας, το οποίο μετέτρεψε τη Συνθήκη των Σεβρών σε κουρελόχαρτο στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας, ενίσχυσε την παρουσία του στην Ανατολία.

Όσοι συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούσαν να εισβάλουν σε αυτήν την ιερή γη με τους στρατούς τους κατέφυγαν σε νέες ύπουλες μεθόδους», συνέχισε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More