Νεκρό πατριώτη θέλουν οι αναρχικοί!

Ανατριχιαστική προαναγγελία αναρχικών: Ετοιμαστείτε για (δικό σας) νεκρό
Σχέδιο εκτροπής! Απειλούν να κάψουν την Αθήνα: «Έρχεται ο μήνας της οργής»

Πολεμική ανακοίνωση, με πρωτοφανείς απειλές κατά του κράτους και της Αστυνομίας, εξέδωσε η οργάνωση Αναρχική Δράση, απαντώντας στο τελεσίγραφο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την άμεση εκκένωση των κατειλημμένων κτιρίων…

Στο εμετικό και απειλητικό μανιφέστο που ανάρτησε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η Αναρχική Δράση έφτασε στο σημείο να απειλεί ότι θα υπάρξει νεκρός, και μάλιστα «δεξιός νεκρός», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αν η Δεξιά θέλει νεκρό, αυτή τη φορά δεν θα είναι από το δικό μας στρατόπεδο». Μετά τον Ρουβίκωνα, ο οποίος προειδοποίησε ότι το τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη είναι «αιτία πολέμου», η Αναρχική Δράση καταφέρεται στην ανακοίνωσή της κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κάνοντας λόγο για «δεξιά κουστωδία, που έχει το θράσος να απειλεί ευθέως όλο το αντικαθεστωτικό κίνημα».

Το τελεσίγραφο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την εκκένωση όλων των καταλήψεων έως τις 6 Δεκεμβρίου συμπίπτει χρονικά με την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με την Αναρχική Δράση να απειλεί ευθέως ότι θα μετατρέψει την Αθήνα σε εμπόλεμη ζώνη, αφού καλεί «κάθε συλλογικότητα, οργάνωση, σχήμα, ατομικότητα να μετατρέψει τον Δεκέβρη σε μήνα οργής και επίθεσης ενάντια στην κρατική καταστολή και τη μηδενική ανοχή».

Πρωτοφανείς απειλές

Με ανατριχιαστικές εκφράσεις, που μόνο οργή προκαλούν στους πολίτες, και σε μια προσπάθεια να «θρυμματίσει» το ήδη λαβωμένο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, η Αναρχική Δράση κάνει λόγο για αντίστροφη μέτρηση έως τις 6 Δεκεμβρίου και για έναν πόλεμο που, όπως σημειώνει, ζητεί η εξουσία για να ξεκαθαρίσει τις κοινωνικές αντιστάσεις και στον οποίο η οργάνωση δηλώνει παρούσα.

Οι αναρχικοί αποκαλύπτουν ότι έχουν καταρτίσει σχέδιο εκτροπής και ετοιμάζονται πυρετωδώς για να «κάψουν την Αθήνα» στη μεγάλη μάχη στις 6 Δεκεμβρίου. Επιπλέον, αποκαλύπτουν ότι «δημιουργούν ομάδες άμεσης δράσης και ένοπλης προπαγάνδας, αναβαθμίζουν συλλογικά τα εργαλεία ανάλυσης και χαρτογράφησης του εχθρού, και κατεβαίνουν στους δρόμους για να συγκρουστούν “με το υπάρχον”».

Στο κείμενό τους κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στην επέτειο για την εξέγερση του Πολυτεχνείου και σε όσα διαδραματίστηκαν όταν οι αστυνομικές δυνάμεις έπραξαν αυτό ακριβώς που ορίζει ο νόμος και προστάτεψαν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα από τη μανία των μπαχαλάκηδων. Μιλούν για «υπουργείο Τρομοκρατίας με ένστολους θύλακες που βγαίνουν σεργιάνι διψασμένοι για αίμα», χτυπώντας φοιτητές, την ώρα που καθημερινά υπάρχουν ρεπορτάζ για την κόντρα των φοιτητών με τους αναρχικούς, επειδή οι πρώτοι δεν επιτρέπουν πια στους δεύτερους να μετατρέπουν τις πανεπιστημιακές κοινότητες σε ορμητήρια ανομίας.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More