Ο Ακάρ πέταξε αεροσκάφος πάνω από το Αιγαίο: «Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα» – Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις

Συνεχίζονται με αμειώτη ένταση οι προκλήσεις από τους Τούρκους και ιδιαίτερα από την ίδια την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, καθώς στα πλαίσια της τεράστιας επιχείρησης ψυχολογικού πολέμου που έχει ξεκινήσει η Άγκυρα κατά της χώρας μας, ο Τούρκος ΥΠΑΜ, Χουλουσί Ακάρ, πέταξε αεροσκάφος πάνω από το Αιγαίο.

O υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ. πέταξε πάνω στο Αιγαίο με εκπαιδευτικό αεροσκάφος. Τ-38 . Σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ ο Ακάρ συμμετείχε στην τελετή έναρξης νέας εκπαιδευτικής χρονιάς των πιλότων στη Σμύρνη.

Δεν έχουν τέλος οι προκλητικές κινήσεις και οι εμπρηστικές δηλώσεις της Τουρκίας, που ανεβάζουν στο «κόκκινο» τη θερμοκρασία στην Ανατολική Μεσόγειο.

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του χάρτη με τη «γαλάζια πατρίδα» του Ερντογάν που προκάλεσε σάλο, ο Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ πέταξε πάνω στο Αιγαίο με εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-38, συμμετέχοντας στην τελετή έναρξης νέας εκπαιδευτικής χρονιάς των πιλότων στη Σμύρνη.

Μάλιστα, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας έστειλε πολλαπλά μηνύματα για τις εξελίξεις στο Αιγαίο, στην ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο.

«Είμαστε υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, διμερών συμφωνιών και φιλικών σχέσεων. Αυτό όμως δεν πρέπει να θεωρηθεί ως αδυναμία ή παραχώρηση. Δεν θαεπιτρέψουμε οποιοδήποτε τετελεσμένο. Δεν θα αφήσουμε τον σφετερισμό των δικαιωμάτων της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Οι ετοιμασίες μας έχουν ολοκληρωθεί ανάλογα. Αυτό δεν είναι απειλή. Εμείς θέλουμε σχέσεις καλής γειτονίας όμως θέλουμε και αντίστοιχη συμπεριφορά από την άλλη πλευρά. Το Φατίχ , το Μπαρμπαρός το Γιαβούς και το Ορύτς Ρείς συνεχίζουν τις εργασίες τους. Στο θέμα αυτό το Ναυτικόκαιη Αεορπορί στήριξε όλη αυτή την προσπάθεια και θα συνεχίσει να το κάνει. Εκεί θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί για τα δικαιώματα που έχουμε. Δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο».

1 Comment
  1. Ζορρό says

    Δεν σε φοβάται κανένας μογγολάκι της πλάκας. “Μολών Λαβέ” λέει ο Έλληνας… Δεν σου λέμε Ελθών Λαβέ, αλλά Μολών Λαβέ. Μάθε την διαφορά των 2 φράσεων και έλα να τα ξαναπούμε χέστη τουρκόσπορε που όλο λόγια είσαι εκ του ασφαλούς. Θα σου κοπεί ο ψευτοτσαμπουκάς σου. Μακάρι να το κάνεις χέστη, επειδή συν τοι άλλοις θα μας δώσεις την ευκαιρία παράλληλα να καθαρίσουμε και το εσωτερικό της χώρας μας από τους συμμάχους σου λαθροπακιστανούς και άλλους τουρκόσπορους προδότες …

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More