Ο «πολιτισμός» από Αλγερινό στα σύνορα: «Θα περάσουμε θέλουν δεν θέλουν – Τους Έλληνες θα τους γ@μ…» (βίντεο)

Οι μάχες σώμα με σώμα στις Καστανιές συνεχίζονται, με τις ελληνικές δυνάμεις να απωθούν τις… ορδές μεταναστών που στέλνει κατά κύματα ο Ερντογάν στα σύνορα.

Μέσα σε αυτούς υπάρχουν ελάχιστοι Σύροι, μιας χώρας που όντως πλήττεται από πόλεμο, και διάφορες άλλες εθνικότητες παράνομων αλλοδαπών που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα.

Με το «έτσι θέλω» απαιτούν να ανοίξουν τα σύνορα να περάσουν, χωρίς να έχουν ούτε ένα επίσημο χαρτί, θεωρώντας (ή μάλλον ξεγελασμένοι από τους Τούρκους) πως η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να τους δεχτεί και μας δείχνουν τον… “πολιτισμό” τους.

Στο παρακάτω video, το οποίο τράβηξε Αλγερινός, βρίζοντας με ακατανόμαστες εκφράσεις την χώρα μας, θα δείτε ποιοι είναι αυτοί που έχει στείλει ο Ερντογάν στα σύνορα.

«Θα περάσουμε τα σύνορα, θέλουν δεν θέλουν, θα τους γ@μήσ@υμε», αναφέρει ο Αλγερινός ο οποίος ακόμα δεν μας είπε αφού τώρα θέλει να μπει στην Ελλάδα πως πρόλαβε να μάθει ελληνικά μεταξύ άλλων, απειλώντας την πατρίδα μας.

Αλγερινός ψευτοπρόσφυγας/εισβολέας με σπαστά Ελληνικά ."Οι γ@μημέν@ι Έλληνες δεν μας ανοίγουν τα σύνορα""Θα περάσουμε τα σύνορα, θέλουν δεν θέλουν, θα τους γ@μήσ@υμε"!!!!!!Αλίμονο ρε μάστορα..ούτε λόγος!!! Σε περιμένουμε..#IStandWithGreece

Δημοσιεύτηκε από Μάρω Μπουρδάκου στις Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020

Για να καταλάβουμε τι ακόμα θα δούμε…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More