Οι Αμερικανοί στηλιτεύουν την Ελλάδα: “Εγκλήματα από Έλληνες παραστρατιωτικούς στον Έβρο”

Σε κοινή γραμμή με τον Ερντογάν τα αμερικανικά ΜΜΕ.
Μετά το γνωστό “ρεπορτάζ” των NYT, με τον πιστό στην κυβέρνηση Ερντογάν Τούρκο δημοσιογράφο να είναι η μόνη πηγή της αμερικανικής εφημερίδας τελικά, σειρά πήρε άλλο αμερικανικό ΜΜΕ, που στηλιτεύει ξεκάθαρα τη χώρα μας στο αγώνα που δίνει στον Έβρο απέναντι στην προσπάθεια εισβολής χιλιάδων μεταναστών.

Η ιστοσελίδα του αμερικανικού περιοδικού thenation.com, αναφέρει δήθεν περί “παραστρατιωτικών ομάδων στα σύνορα του Έβρου, οι οποίες χρησιμοποιούν “θανατηφόρες δυνάμεις” κατά των υποψηφίων αιτούντων ασύλου, που αποστέλλονται στην Ευρώπη από την Τουρκία”, κατηγορώντας στην συνέχεια το νυν Αμερικανό πρόεδρο Ν.Τραμπ, τον οποίο και “στολίζει” με λίαν προκλητικούς χαρακτηρισμούς για τον θέμα του κορωνοϊού.

Το αμερικανικό περιοδικό “βλέπει” δηλαδή ως “παραστρατιωτικές ομάδες” με λίγα λόγια, τον ελληνικό στρατό και την ελληνική αστυνομία, οι οποίες φέρονται κατά το ίδιο να χρησιμοποιούν” θανατηφόρες δυνάμεις”, κατά των προφανώς φιλήσυχων πολιτών από την απέναντι πλευρά, οι οποίοι θέλουν απλά να διέλθουν στην ΕΕ.

Αυστριακοί αναπτύσσονται στα σύνορα

Νομίζουμε ότι το εν λόγω έντυπο αντί να ακούει και να αναπαράγει την χρηματοδοτούμενη τουρκική προπαγάνδα στις ΗΠΑ από ανθρώπους του Ερντογάν, καλό θα είναι να στείλει τους ανταποκριτές του στον Έβρο, για να δουν από κοντά ότι όλα αυτά δεν είναι απλώς ψέμματα, αλλά μια καλοστημένη τουρκική “μονταζιέρα” ειδήσεων.

Οι Τούρκοι όπως φαίνεται ξεκάθαρα κάνουν πολύ “δουλειά” και στις ΗΠΑ, αλλά και αλλού, διασπείροντας ασύστολα ψεύδη, ανακατεμένα με “μισές” αλήθειες.

Γράφει για μετανάστες, και αιτούντες ασύλου το αμερικανικό έντυπο, αλλά δεν γνωρίζει ότι ανάμεσα στους χιλιάδες αυτούς δυστυχισμένους ανθρώπους που στοιβάζονται στους φράχτες των ελληνικών συνόρων, υπάρχουν και στυγνοί Τζιχαντιστές, ποινικοί κά που ουρλιάζουν και φανατίζουν τον όχλο με το γνωστό σύνθημα για τον Αλλάχ.

Δεν γνωρίζει το περιοδικό ότι η Ελλάδα και όλες οι χώρες της ΕΕ έχουν δικαίωμα να μην θέλουν να δεχθούν χιλιάδες μετανάστες, ειδικά αυτήν την πάρα πολύ δύσκολη για τον πλανήτη περίοδο, εν μέσω πανδημίας.

Επίσης το περιοδικό δεν γνωρίζει προφανώς, ότι όλα τα επεισόδια στα ελληνοτουρκικά σύνορα προκαλούνται με την βοήθεια της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, που βαρύνεται με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στις επιχειρήσεις της κατά των Κούρδων πολιτών στην ΝΑ Τουρκία, αλλά και στη Συρία.

Κάθε χώρα έχει δικαίωμα να διαφυλάττει τα σύνορα της και την ασφάλεια της και να αναχαιτίζει κάθε προσπάθεια ασύμμετρου πολέμου από άλλη χώρα, όπως κάνει τώρα ο Ερντογάν στην Ελλάδα.

Εκτιμάται ότι η χώρα μας οφείλει να ξεκινήσει άμεσα μια καμπάνια ενημέρωσης πέραν του Ατλαντικού, με την βοήθεια και της ομογένειας, για να ενημερωθούν πραγματικά οι πάντες και να μην αναφέρει κανένας ξένος δημοσιογράφος ή έντυπο, ανακρίβειες και κυρίως να μην αναπαράγει ασύστολα τουρκικά ψεύδη.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More