Οι Ελληνικές ΕΔ τρομάζουν τους Τούρκους: ”Αδειάστε τα νησιά!” – Κεμαλιστές & Ερντογανικοί απαιτούν αλλαγή του status quo

Αγωνία σε Κεμαλιστές και Ερντογανικούς
Oστόχος των Τούρκων είναι ξεκάθαρος και δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες. Η Άγκυρα στοχοποιεί τα νησιά μας και στο Αιγαίο, θέλοντας αλλαγή του status quo.

Η τουρκική αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση του σουλτάνου εδώ και χρόνια ότι έχει παραχωρήσει στην Ελλάδα νησιά, νησίδες και βραχονησίδες οι οποίες ανήκουν στην Τουρκία.

Βλέπουμε δηλαδή Κεμαλιστές και Ερντογάν να έχουν μία κοινή γραμμή κατά της χώρα μας.

Συνεχώς γράφουν πως κατέχουμε παράνομα ελληνικά νησιά και ότι πρέπει να πάρουμε τον στρατό μας πάνω από αυτά. Τι δείχνει όμως αυτή η αγωνία; Είναι ξεκάθαρο πως οι Ελληνικές ΕΔ αποτελούν φόβητρο για τους Τούρκους.

Ξέρουν πως δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την ελληνική πολεμική μηχανή και συνεχώς προκαλούν με τα δημοσιεύματά τους.

Mάλιστα γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος και κεμαλιστής ζητάει τα εξής:

”Η Ελλάδα πρέπει να αφοπλίσει τα νησιά της. Τα σχέδιά μας, όπως η Γαλάζια πατρίδα δεν θα προχψρήσει, όσο αυτά τα νησιά βρίσκονται υπό ελληνική κατοχή. Θα χάσουμε το παιχνίδι σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο.

Ελλάδα και Αίγυπτος θα καθορίζουν ΑΟΖ και τότε θα είναι πλέον αργά για εμάς. Η συμφωνία με την Λιβύη πρέπει να προχωρήσει. Εάν δεν κάνουμε τα απαραίτητα βήματα γρήγορα, τότε θα υποστούμε απώλειες.”

Ξεκάθαρη λοιπόν η αγωνία και το άγχος των Τούρκων. Η χώρα μας με λίγα λόγια πρέπει άμεσα να καθορίζει ΑΟΖ με Αίγυπτο, Κύπρο και Ιταλία και να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις την Λιβύη, καθώς τυχός έλεγχος της Τρίπολης από τον Ερντογάν, θα έχει οδυνηρές συνέπειες για την πατρίδα μας.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More