Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετούν την τουρκική προπαγάνδα στο Προσφυγικό

Σε έναν ακόμη «χρήσιμο σύμμαχο» μπορεί να υπολογίζει η Αγκυρα εντός της ελληνικής πολιτικής σκηνής, καθώς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε ανακοίνωση με την οποία υιοθετεί τους ισχυρισμούς της Αγκυρας περί «επαναπροωθήσεων» που κάνουν οι ελληνικές Αρχές.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί να σταματήσουν οι επαναπροωθήσεις, μια κατηγορία την οποία προσάπτουν κατά της χώρας μας τουρκικές πηγές προκειμένου να πετύχουν την «ουδετεροποίηση» του Ελληνικού Λιμενικού, έτσι ώστε οι Τούρκοι δουλέμποροι να αρχίσουν πάλι την «εργασία» τους και ανεμπόδιστα να σπρώχνουν μετανάστες προς τη χώρα μας.

Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν, μάλιστα, την κυβέρνηση πως έστειλε ένα «ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι πρόσφυγες δεν είναι επιθυμητοί», προφανώς αναφερόμενοι στην αλλαγή της πολιτικής στα σύνορα, ειδικά μετά τον Μάρτιο. Προφανώς, για τους φερέλπιδες της αριστερής πολιτικής αυτό είναι κάτι κακό και, αντιθέτως, θα έπρεπε όλη η χώρα να κρατά πανό «Πρόσφυγες, καλώς ήλθατε» σε λιμάνια ή έστω έξω από τα σπίτια του κ. Παπαδημούλη!

Σε ένα ρεσιτάλ διαχωρισμού από την πραγματικότητα, η ανακοίνωση συνεχίζει κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν σχεδίασε πολιτικές για τη διαχείριση του Προσφυγικού, θεωρώντας προφανώς ότι οι τακτικές του τύπου «λιάζονται στην Ομόνοια και μετά εξαφανίζονται» ήταν αποδοτικές και εξασφάλιζαν στους πρόσφυγες «αξιοπρεπή ζωή», κάτι το οποίο δεν συμβαίνει τώρα, αφού, όπως ισχυρίζεται η Νεολαία, χιλιάδες ανθρώπινες ζωές οδηγούνται στην εξαθλίωση και στο κοινωνικό περιθώριο.

Για κάποιον λόγο, βέβαια, δεν γίνεται καμία αναφορά στην εξαθλίωση στην οποία οδηγούνται Ελληνες, των οποίων οι περιουσίες απαξιώνονται τόσο ώστε να αναγκασθούν να τις πουλήσουν όσο όσο στους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More