“ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΕΣ” ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ! ΘΕΡΜΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΔΕΝΔΙΑ ΜΕ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Μία καθυστερημένη χρονικά ανακοίνωση και τίποτα άλλο, αυτή ήταν η «αντίδραση» της κυβέρνησης στις προκλήσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Θράκη.

Η ελληνική αντιπροσωπία «ξέχασε» άμεσα τις προκλήσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ και του επιφύλασσε υποδοχή ήρωα. Ο Νίκος Δένδιας παρά τα όσα είχε κάνει στην Άγκυρα πριν από λίγο καιρό αγκάλιασε με θέρμη τον Τσαβούσογλου και οι δυο τους θα δειπνήσουν κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη το δείπνο ανάμεσα στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και τον Τούρκο ομόλογό του στο εστιατόριο «Διόνυσος» κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Σημειώνεται πως κατά την άφιξη του ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αγκάλιασε τον Νίκο Δένδια και στη συνέχεια οι δύο άνδρες μπήκαν μέσα στο εστιατόριο.

Το δείπνο ανάμεσα στους δύο υπουργούς είναι ανεπίσημο καθώς η επίσημη συνάντησή τους θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στο υπουργείο Εξωτερικών. Μετά το πέρας της συνάντησής τους θα ακολουθήσουν συνομιλίες και στις 13:15 θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More