ΟΡΓΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ… Κατέβασαν τις ελληνικές σημαίες επί της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Κήπων που είχαν σηκώσει οι νέοι του Απαλού…!!

Οργή έχει προκαλέσει η απόφαση κάποιων να κατεβάσουν τις ελληνικές σημαίες από την Ανατολική πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα από τον οικισμό του Απαλού.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεριμένο εγχείρημα είχαν αναλάβει μαθητές του Απαλού οι οποίοι έφεραν οι ίδιοι σε πέρας, αγοράζοντας τις σημαίες με δικά τους έξοδα και τις τοποθέτησαν με σκάλα στους στύλους.

Συγκεκριμένα, οι έφηβοι μαθητές τοποθέτησαν τις ελληνικές σημαίες επί της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Κήπων, στους στύλους ηλεκτροδότησης του δρόμου γιατί ήθελαν στον οικισμό τους να κυματίζει η γαλανόλευκη. Ένα καθ’ ολα ελληνικό καλοσώρισμα!

Σήμερα τρία χρόνια μετά οι σημαίες έχουν εξαφανιστεί από τον οικισμό του Απαλού και σύμφωνα με πληροφορίες κατέβηκαν από συνεργείο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μια κίνηση που προκάλεσε πολλά ερωτήματα αλλά και την έντονη δυσαρέσκεια των παιδιών που με τόσο ζήλο όλα αυτά τα χρόνια ύψωναν την γαλανόλευκη στον οικισμό τους

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More