Πάτησαν “απενεργοποίηση” στα σχόλια του πρωθυπουργού μετά τα χιλιάδες dislike!

Οι μαζικές αρνητικές αντιδράσεις πολιτών σ΄ ότι κι αν λέει ο πρωθυπουργός τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στο επικοινωνιακό επιτελείου του Μαξίμου. Ακολουθώντας την τακτική “πονάει κεφάλι,κόβει κεφάλι”, απενεργοποίησαν τα σχόλια από παντού και …ησύχασαν. Προς το παρόν.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών:

Δεν είναι να παίζεις με τέτοια πράγματα, με τόσα dislikes και τόσα αρνητικά σχόλια.

Αναμενόμενο θα έλεγα μετά τα δεκάδες χιλιάδες αρνητικά σχόλια που έπαιρνε σε όλα τα βίντεο που ανέβαζε το τελευταίο διάστημα. Ειδικά εκείνο με το άθλιο και διχαστικό διάγγελμα που έκανε μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, είχε φτάσει τα 60.000 dislikes. Την ίδια ώρα τα θετικά σχόλια ήταν ελάχιστα.

Το ίδιο και στο facebook του κ. Μητσοτάκη, εκεί να δείτε «πόλεμος», τα μπινελίκια που τρώει πάνε σύννεφο ενώ και τα γέλια είναι ατελείωτα.

Πονηρά ποιώντας λοιπόν οι επικοινωνιολόγοι του κ. Μητσοτάκη τα αφαίρεσαν όλα, να μη φαίνονται και παρατηρούν όλοι τη γύμνια του πρωθυπουργού. Ο βασιλιάς είναι γυμνός!

Καταλάβατε λοιπόν γιατί το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή ο πρωθυπουργός επιτέθηκε στα social media, λέγοντας πως είναι επικίνδυνα; Διότι, εδώ, δεν υπάρχει λίστα Πέτσα ούτε συστημικοί δημοσιογράφοι να τον λιβανίζουν, να τον λένε Μωυσή και τσιτάχ του Μαξίμου, να τον θεωρούν νέο Τσόρτσιλ και νέο Κένεντι.

Τα social media δεν είναι ΣΚΑΪ…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More