Πεδίο «μάχης» λίγο μετά την Ανάσταση η Κύπρος – Επεισόδια και η πυροσβεστική έτρεχε και δεν έφτανε (βίντεο)

Χθες το βράδυ η κατάσταση με τις πυρκαγιές ήταν ανεξέλεγκτη με την Πυροσβεστική να τρέχει να σβήσει τις φωτιές και την Αστυνομία να προσπαθεί να επιβάλει την τάξη καθώς οι νέοι άνθρωποι θέλησαν να γιορτάσουν την Ανάσταση όχι στα “βουβά” όπως και η κυπριακή κυβέρνηση είχε επιβάλλει αλλά όπως κάθε χρόνο με θόρυβο!

Σημειώνεται ότι χθες μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς πυροσβέστης έκανε έκκληση προς τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης «να σταματήσουν πριν να γίνει μεγάλο κακό».

Σε πεδίο «μάχης» μετατράπηκαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, αρκετές περιοχές της Λεμεσού στην Κύπρο, καθώς πολλοί που μαζεύτηκαν σε διάφορες τοποθεσίες έριχναν κροτίδες και άναβαν φωτιές.

Συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, νεαροί έκαψαν περιπολικό της αστυνομίας, όπως μεταδίδει το Cyprus Times.

Σύμφωνα με τις Αρχές, κοντά στα μεσάνυχτα ομάδα νεαρών έκαιγε ελαστικά κοντά στην εκκλησία, όταν στο σημείο μετέβη περιπολικό. Τότε, περίπου 50 άτομα άρχισαν να πετούν κροτίδες και μολότοφ εναντίον τους, με αποτέλεσμα το περιπολικό να τυλιχθεί στις φλόγες.

Οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο όχημα βρήκαν εγκαίρως και είναι καλά στην υγεία τους.

Επίσης στην ίδια περιοχή, οι αστυνομικοί καταδίωξαν νεαρά άτομα και συνέλαβαν έναν 17χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στο τμήμα, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

«Μπαράζ» εντάσεων

Στην περιοχή του Ζακακίου, άτομα που φορούσαν κουκούλες και έριχναν κροτίδες, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών άρχισαν να πετούν πέτρες, κροτίδες και μολότοφ. Μία από τις πέτρες έσπασε το τζάμι του οχήματος.

Την ίδια ώρα περίπου, κοντά στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στον Ύψωνα, άλλη ομάδα ατόμων έβαλε φωτιά σε όχημα, το οποίου υπέστη σοβαρές ζημιές. Στο σημείο μετέβησαν οι Αρχές, αλλά οι δράστες είχαν ήδη φύγει από το σημείο.

Στην περιοχή της Μέσα Γειτονιάς κοντά σε ιερό ναό, αστυνομικοί μετέβησαν για έλεγχο μετά από κλήση για ρίψεις κροτίδων και εντόπισαν τρεις εκτοξευτές στο σημείο.

Και στον Άγιο Αθανάσιο σημειώθηκε παρόμοιο σκηνικό και κάηκε μοτοποδήλατο.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες και οι έρευνες συνεχίζονται.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More