Ποιος COVID-19; – Ρ.Τ.Ερντογάν: «Δεν ξεχνάμε την απειλή της Ελλάδας – Το 2023 θα είμαστε υπερδύναμη» (βίντεο)

Eπειδή κάποιοι στην Αθήνα ξεχνούν ότι η χώρα αντιμετωπίζει απειλές εκ Τουρκίας και ο κορωνοϊός δεν θα τις εξαλείψει καλό είναι να δουν με προσοχή τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν σε χθεσινή του ομιλία με τις οποίες υπενθύμισε στο πλήθος που τον άκουγε ότι δεν πρέπει να “ξεχνάμε” ή να “υποτιμούμε” την απειλή από τη γειτονική χώρα δηλαδή την Ελλάδα.

Η κρίση του COVID-19 θα περάσει αλλά ο Ρ.Τ.Ερντογάν θα είναι εκεί και ακόμα και να μην είναι κάποτε οι επόμενοι τα ίδια ακριβώς θα κάνουν και θα απαιτούν.

Ο Τούρκος πρόεδρος δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον COVID-19 αλλά ανανέωσε το όραμά του για μια “μεγάλη και δυνατή Τουρκία”, το 2023.

Η πανδημία διέλυσε εντελώς την ασθενική ελληνική οικονομία. Αυτό σημαίνει πως πάλι το πολιτικό σύστημα θα παραμελήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις και θα επιχειρήσει να εξαθλιώσει και πάλι τους Έλληνες οι οποίοι όμως δεν αντέχουν άλλα βάσανα μετά από 10 χρόνια μνημονιακής ισοπέδωσης.

Η Άγκυρα δεν το κρύβει, θέλει να είναι υπερδύναμη στα επόμενα 3 χρόνια. Η Ελλάδα δεν μπορεί να σταματήσει τους εξοπλισμούς της και πρέπει να το καταλάβουν στην Αθήνα.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More