Πως ένας εθνικιστικός φορέας θα αναλάβει τα ηνία της εξουσίας – Για μια λαϊκή νίκη του έθνους

Οι εθνικιστικοί φορείς οι οποίοι θα σε εκφράζουν πολιτικά θα πρέπει να έχουν θέσεις, λύσεις και απόψεις για όλα τα κοινωνικά στρατιωτικά και γεωπολιτικά δρώμενα που εκτυλίσσονται εντός και εκτός της εδαφικής κυριαρχίας της χώρας του.
Θα πρέπει επίσης ο πολιτικός φορέας να αποτελείται από μορφωμένους ανθρώπους όλων των επιστημονικών κλάδων που θα μπορούν να ασκήσουν τις γνώσεις τους πάνω στο αντικείμενο τους για το κοινό συμφέρον πατρίδας – λαού.
Αυτό θα πρέπει να ορίζεται ως προϋπόθεση για την ένταξη τους ως εκπρόσωπους του κόμματος με απώτερο σκοπό να εκλεγούν από τον λαό και όχι το αν είναι γυμνασμένοι με μπράτσα , πράγμα το οποίο είναι εξίσου σημαντικό αλλά στην περίπτωση ενός βουλευτή έχει μικρή σημασία καθώς δεν πρόκειται ούτε για ρινγκ ούτε για πόλεμο στρατιωτικό μα λεκτικό με επιχειρήματα.
Τέλος, ουδέποτε ο πολιτικός εθνικιστικός φορέας ΔΕΝ θα πρέπει να δώσει αφορμή όσο αφορά ξυλοδαρμούς, βανδαλισμούς υλικές καταστροφές.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ως ένας φορέας του Πατριωτικού και Εθνικιστικού χώρου ΩΦΕΙΛΕΙ να ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΟΣ.
Μα όλες οι παραπάνω ενέργειες θα πρέπει να διοργανώνονται και να γίνονται πράξη από άλλες οργανώσεις παρακλάδια του κόμματος των οποίων η ανάμειξη-σχέση τους με αυτό δε θα είναι εμφανή.
Τα μόνα που θα πρέπει να διοργανώνονται και να γίνονται πράξη από το κόμμα επώνυμα θα πρέπει να είναι τα συσσίτια στους οικονομικά εξαθλιωμένους Έλληνες και η κάθε μορφής έμπρακτη βοήθεια προς αυτούς και όλους τους
άπορους συμπατριώτες μας.
Εν κατακλείδι, θεωρώ πως για να επέλθει μια εθνικιστική νίκη στην Ελλάδα και να ανθίσει του κίνημα του λαϊκού
εθνικισμού με απώτερο σκοπό την εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία της πατρίδας, πρέπει να δωθεί βάση στις πολιτικές θέσεις και απόψεις του, στην τεκμηρείωση αυτών, στον τρόπο που θα τις πλασάρει στο ευρύ κοινό και στον τρόπο που αυτές θα ληφθούν στον κόσμο, στο πως θα προωθήσει άρτια τον εαυτό του ανά όλη την επικράτεια, στον τρόπο που θα προωθήσει την βοήθεια που έχει παρέχει προς την μέση και χαμηλή τάξη της χώρας, στον τρόπο που θα μπορέσει να παραθέσει τις πολιτικές του θέσεις σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες και να ακουστεί παντού με σκοπό να τις ενστερνιστούν, να συμφωνήσουν ή έστω να πειστούν και όχι στην πυρπόληση αναρχικων καταλήψεων και στον ξυλοδαρμό
λαθρομεταναστών.
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ο εθνικισμός θα θεωρείται πλέον μια σταθερή δύναμη στο ελληνικό κοινοβούλιο και θα πάψει να υπάρχει η άποψη ότι πρόκειται για κάτι που ανήκει στο περιθώριο εναντίον του συστήματος, της κοινωνίας και της αλλαγής του κόσμου δια της βίας πράγματα τα οποία δεν ισχύουν.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More