Πως συνέλαβαν τον Ιρακινό «πρόσφυγα – ινδιάνο» που ευθύνεται για την επίθεση στον 24χρονο αστυνομικό

Ιρακινός «πρόσφυγας» είναι τελικά ο «ινδιάνος» που έριξε από τη μοτοσυκλέτα του τον 24χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ με αποτέλεσμα αυτός να λιντσαριστεί από το πλήθος στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη εχθές.

Πρόκειται για έναν Ιρακινό γεννημένο το 1991 με παρελθόν, τόσο για υποθέσεις ναρκωτικών όσο και οπαδικής βίας που εργάζεται ως αποθηκάριος σε μεγάλο κατάστημα στην περιοχή του Ασπροπύργου και διαμένει στη Μαγούλα, αλλά φυσικά που ποτέ δεν διανοήθηκε κανείς να τον απελάσει από τη χώρα πίσω στην πατρίδα του.

Και ούτε φυσικά πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο τώρα.

Κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας νωρίς σήμερα το απόγευμα τον περίμενε στο σπίτι του, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Είχε προηγηθεί λίγες ώρες νωρίτερα η σύλληψη ενός 22χρονου χούλιγκαν που ανήκει σε κλαμπ άλλης ομάδας ο οποίος έπεσε με έναν παράδοξο τρόπο στα δίχτυα του νόμου.

Του έπεσε το πορτοφόλι τη στιγμή που ξυλοκοπούσε τον αστυνομικό και πήγε τρεις ώρες αργότερα στην Αστυνομία για να δηλώσει την απώλεια. Φυσικά, οι αστυνομικοί που ήταν ενήμεροι, μετά από μερικές ερωτήσεις και όταν έπεσε σε αντιφάσεις του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας τις ίδιες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More