Πρόταση : Nα διοργανωθεί από την «Κρατική ΕΡΤ τηλεμαραθώνιος μέσω SMS » προς εξοπλισμό των Δυνάμεων που μάχονται στον Έβρο!

Την ώρα που οι Ελληνικές Δυνάμεις μάχονται στο ΄Έβρο και οι Έλληνες προσφέρουν τρόφιμα και νερό στα παιδιά μας ,άσχετα αν μερικοί ,μερικοί πολιτικοί το απαξιώνουν …Μια πρόταση που πρέπει να πέσει στο τραπέζι είναι η εξής:

Να διοργανωθεί άμεσα «τηλεμαραθώνιος στην Κρατική ΕΡΤ μέσω SMS» και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν Αποκλειστικά στον …Εξοπλισμό των Δυνάμεων που επιχειρούν στα Σύνορα !

«Να μπορούν να προσφέρουν όλοι …Όσοι επιθυμούν για την προμήθεια Υλικών και Εξοπλισμού »

Να επισημάνουμε οτι οι Τούρκοι μέσου του Ιδρύματος (TSKGV) διοργάνωσαν αντίστοιχο ,για την ενίσχυση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων

100.000 δωρεές μέσω sms (χρέωση 10TL ή 1,46€) πραγματοποιήθηκαν προς το Ίδρυμα για την Ενίσχυση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων (TSKGV), το οποίο ιδρύθηκε το 1987 και ελέγχει άμεσα ή έμμεσα 54 εταιρείες, μεταξύ των οποίων τις ASELSAN, TUSAŞ, ROKETSAN, HAVELSAN,İŞBİR και ASPİLSAN.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More