Πρωτοφανής επίθεση κατά αγροτών στη Θήβα από αλλοδαπούς με χαντζάρια: «Θα σας σφάξουμε» (βίντεο)

Ένα ακόμη συμβάν που καταδεικνύει την ανυπόφορη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλές περιοχές της Ελλάδας (ή της περίφημης «ενδοχώρας») από τους αλλοδαπούς που έχουν εισβάλει στη χώρα, σημειώθηκε στη Θήβα στις 6 Μαΐου.

Όπως αναφέρει το .e-sterea.gr άτομα από το Κέντρο Εξυπηρέτησης και Φροντίδας Αλλοδαπών της Θήβας κρατώντας χαντζάρια με λάμες των 35 εκ. και αλαλαγμούς «θα σας σφάξουμε» επιτέθηκαν κατά δύο Θηβαίων αγροτών οι οποίοι βρίσκονταν εντός της ιδιοκτησίας τους στο Τάχι Θηβών.

Οι αγρότες τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας την ιδιοκτησία τους προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους και ειδοποίησαν την αστυνομία. Μονάδες της ΔΙΑΣ έφτασαν στην περιοχή πραγματοποιώντας έρευνες χωρίς όμως να πραγματοποιήσουν κάποια προσαγωγή.

Εχθές ομάδα αγροτών είχε ραντεβού με τον δήμαρχο προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός.

Όπως είπαν οι ίδιοι πρόκειται περί καθαρής εισβολής στην τόπο τους και τρομοκράτησής τους. Βέβαια τόσο ο δήμαρχος όσο και η ΕΛΑΣ λίγα πράγματα μπορεί να κάνουν, αφού η επισημη γραμμή του κράτους μιλά για «ενσωμάτωσή» τους στην ελληνική κοινωνία.

Από την άλλη οι ίδιοι οι αγρότες δεν μπορούν να αμυνθούν καθώς τους το απαγορεύουν οι αρχές.

Σε δύο ανάλογα περιστατικά σε Λέσβο και Χίο, όπου οι αγρότες απάντησαν με πυρά στον αέρα προς εκφοβισμό συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν.

Η Θήβα έχει και άλλες φορές υπάρξει θέμα σχολιασμού για τους αλλοδαπούς.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More