“Γεμισε” στρατιωτικά οχήματα η Εγνατία- Ενισχύσεις στον Έβρο-Βίντεο

Ενισχύσεις φαίνεται να αποστελλονται στον Έβρο, για την επιπλέον ενίσχυση των συνόρων.
Ηαπόφαση της Τουρκίας να σταματήσει τους ελέγχους και να ανοίξει τα σύνορά της μετά τις σφοδρές επιθέσεις που δέχθηκαν τουρκικά της στρατεύματα από δυνάμεις του Άσαντ και της Ρωσίας στην επαρχία της Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων Τούρκων στρατιωτών έχει προκαλέσει χαμό στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στον Έβρο, αφού χιλιάδες μετανάστες-πρόσφυγες βρίσκονται εκεί προκειμένου να περάσουν στη χώρα μας.

Ο στρατός σε συνεργασία με την αστυνομία τα τελευταία δυο 24ώρα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να μην περάσει κανείς στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση έδωσε εντολή να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο τα σύνορα από στρατιωτικές δυνάμεις απ΄ όλη τη χώρα. Ενδεικτικό να δείτε το βίντεο του metrosport.gr που ακολουθεί παρακάτω όπου η Εγνατία οδός είναι γεμάτη στρατιωτικά οχήματα, που σπεύδουν προς τις Καστανιές του Έβρου.

Εκτακτη σύσκεψη ΚΥΣΕΑ υπό τον Πρωθυπουργό

Το απόγευμα της Κυριακής 1/3 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Ολονύχτια μάχη στον Έβρο: Τουλάχιστον 13.000 πρόσφυγες στα σύνορα
Νέα σύσκεψη κορυφής για το μεταναστευτικό θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη σκιά των εξελίξεων στον Έβρο.

Η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας υπό τον πρωθυπουργό θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More