‘Σφραγίζονται” τα σύνορα – Η Ελλάδα τοποθετεί τσιμεντένια μπλοκ στην πύλη των Καστανιών

Αποφασισμένη να τελειώσει με τα παιχνίδια του Ερντογάν είναι η Ελλάδα.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ΕΔ και Αστυνομία, μετά από εντολή της Κυβέρνησης, τοποθετούν τσιμεντένια μπλοκ στις Καστανιές, με σκοπό να σταματήσει μια και καλή η επιδρομή των ισλαμιστών.

Πρόκειται για μία πράξη που θα αλλάξει άρδην την κατάσταση στα σύνορα. Μετά την έξυπνη ειδική τουρμπίνα του στρατού, τώρα έχουμε και αυτή την κίνηση και φαίνεται πως για πρώτη φορά η Ελλάδα δείχνει αποφασιστικότητα και είναι στην κυριολεξία έτοιμη για όλα.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, απέναντι στα χημικά και καπνογόνα της στρατοχωροφυλακής, oι ΕΔ απαντούν με μια ειδική τουρμπίνα, έναν μεγάλων διαστάσεων ανεμιστήρα που απομακρύνει προς το Τουρκικό έδαφος όλα εκείνα που ρίχνουν οι Τούρκοι ένστολοι.

Την ίδια στιγμή, οι Τούρκοι στέλνουν εδώ και ώρες UAV στα ελληνοτουρκικά σύνορα, με την Ελληνική ΠΑ να βρίσκεται σε συναγερμό.

1 Comment
  1. ΠΑΠ says

    ΣΙΓΑ ΤΗ ΛΥΣΗ
    ….
    ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΣ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΦΡΑΧΤΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΟΓΡΑΜΜΗΣΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ “ΠΤΩΧΟΙ” ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ, Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More