Σου επιτρέπουν να κινηθείς στην Αττική με κωδικό 6 αλλά δεν επιτρέπεται να πας στα νησιά του Αργοσαρωνικού που ανήκουν στην ίδια περιφέρεια!

Διευκρινίσεις για τη μετακίνηση στα εξοχικά με την απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων το Πάσχα έκανε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Ο κ. Σταμπουλίδης υπενθύμισε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο εντός της ίδιας περιφέρειας ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Σαλαμίνα και την Αίγινα, δύο νησιά στα οποία πολλοί Αθηναίοι διατηρούν εξοχικά.

Όπως είπε, αν κάποιος έχει εξοχικό εντός της ίδιας περιφέρειας στην οποία κατοικεί, μπορεί με SMS 6 να μεταβεί στο εξοχικό του. Εξαιρούνται η Σαλαμίνα και η Αίγινα, καθώς όπως διευκρίνισε ο κ. Σταμπουλίδης, η μετακίνηση επιτρέπεται μόνο στην ηπειρωτική Αττική, ενώ απαγορεύεται η μετακίνηση προς τα νησιά.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More