Σουφλί: Λαθρομετανάστες έσπασαν τα τζάμια και έκαναν.. πλιάτσικο στην Κοινότητα Μαυροκκλησίου

Λαθρομετανάστες που κατάφεραν να εισέλθουν στην Ελλάδα από περάσματα του ποταμού Έβρου προφανώς στην περιοχή του Σουφλίου, χθες το βράδυ έσπασαν τα παράθυρα της Κοινότητας Μαυροκλησίου και πήραν ότι βρήκαν χρήσιμο γι αυτούς.
Αυτό έκανε γνωστό πριν από λίγο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Σουφλίου Δημήτρης Δαρούσης που έφτασε εκεί μετά από ειδοποίηση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας και υπαλλήλους για να αποκαταστήσουν τις ζημιές από το… πλιάτσικο. Όπως επίσης γνωστοποίησε, το βράδυ του Σαββάτου άλλοι λαθρομετανάστες έσπασαν στο χωριό Ταύρη Σουφλίου το πυροσβεστικό σημείο του οικισμού.

Όπως μάλιστα επεσήμανε ο κ.Δαρούσης: “Από χθες αλλά και σήμερα θα συνεχίσουμε τους ελέγχους στα υδραγωγεία του Δήμου για να διαπιστώσουμε αν έχουν παραβιαστεί. Παρακαλούμε τους κατοίκους να μας αναφέρουν αν έχουν διαπιστώσει παραβιάσεις σε εγκαταστάσεις του Δήμου”. Κι αυτό γίνεται επειδή κατά τους προηγούμενους μήνες είχαν εντοπιστεί ζημιές στα υδραγωγεία, απ’ όπου οι λαθρομετανάστες έκλεβαν διάφορα πράγματα που τα έθεταν εκτός λειτουργίας.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More