Στέλνει & η Ουγγαρία ενισχύσεις στον Έβρο: ”Θα σταματήσουμε την εισβολή των μεταναστών” – Σε ετοιμότητα & οι Έφεδροι Καταδρομείς

Μετά την Κύπρο, την Αυστρία και την Πολωνία και η Ουγγαρία ετοιμάζεται να στείλει δυνάμεις στην Ελλάδα.
Η Βουδαπέστη βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας και ετοιμάζεται να στείλει 65 άνδρες στον Έβρο.

Η πρόταση έγινε από τον Υπουργό Εσωτερικών της χώρας Sándor Pintér και όπως φαίνεται άλλη μία χώρα θέλει να σταματήσει το ισλαμικό εποικισμό της Ευρώπης.

Πριν λίγες ημέρες, ο Υπουργός Εσωτερικών της Πολωνίας Mariusz Kamiński, δήλωσε ότι η Πολωνία είναι έτοιμη να στείλει στην Ελλάδα 100 συνοριοφύλακες και 100 αστυνομικούς.

Βοήθεια έστειλε ήδη και η Κύπρος.

Την ίδια στιγμή, Έφεδροι Καταδρομείς είναι έτοιμοι να ανέβουν στον Έβρο για βοήθεια

Ταυτόχρονα στο πλευρό του στρατού και της αστυνομίας βρίσκονται και οι ψαράδες του Δέλτα του Έβρου. Γνωρίζοντας τις υδάτινες διαδρομές καλύτερα από οποιονδήποτε, επιτηρούν σε 24ωρη βάση κατά μήκος του ποταμού με τις βάρκες τους, έχοντας συγκεκριμένες οδηγίες από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στις καλύβες των ψαράδων και των κυνηγών του Έβρου, που τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούν 24ωρες περιπολίες με τις βάρκες τους, πάντα σε συνεργασία με την αστυνομία και τον στρατό.

Οι καλυβιέρηδες όταν βραδιάζει ξεκινούν περιπολίες εδώ στο Δέλτα του Έβρου. Οι διακινητές το προηγούμενο διάστημα, κατάφερναν να περνούν παράτυπους μετανάστες από το σημείο. Πλέον σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή έχουν αυξηθεί οι περιπολίες τόσο στη στεριά όσο και στο ποτάμι, με αποτέλεσμα να καταγράφονται μηδενικές ροές μεταναστών…

«Τους έχουμε σταματήσει, τους έχουμε μπλοκάρει, το γνωρίζουν οι Τούρκοι αυτό, και για αυτό στις συναντήσεις που έχουμε εν πλω, μας βρίζουν μας πετάνε πέτρες» τονίζει ένας από τους αλιείς στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Πολωνία προς Ελλάδα: ”Είμαστε έτοιμοι να στείλουμε ενισχύσεις στον Έβρο” – Χριστιανικό «τείχος» κατά ισλάμ στην Ευρώπη
Στο σημείο υπάρχουν 150 καλύβες σε απόσταση αναπνοής από την στρατιωτική περιοχή και από τα σύνορα με την Τουρκία. Πλέον οι ψαράδες βλέπουν σε καθημερινή βάση μετανάστες να φτάνουν καθοδηγούμενοι από τους Τούρκους. Οι καλύβες του Έβρου βρίσκονται 500 μέτρα από την απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη και 4 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Τουρκία

«Εδώ πλέον ο Τούρκος συγκροτημένα και μεθοδευμένα κατεβάζει φορτηγά στρατιωτικά, κατεβάζει ταξί, ο κάθε καημένος με υποδείξεις, με συμβουλές από την ηγεσία της Τουρκίας τους κατεβάζει για να τους περάσει απέναντι. Έχει γίνει ο επίσημος διακινητής».

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More