Στην χώρα που σβήνει δημογραφικά ο Κώστας Α. Καραμανλής έδωσε εντολή να κατέβουν οι αφίσες κατά των αμβλώσεων!

Στην Ελλάδα, την χώρα που σβήνει πληθυσμιακά βαδίζοντας προς τα 8 εκατ. κατοίκων σε 20 χρόνια από σήμερα και 6 εκατ. γηγενείς το 2050, με εντολή του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή, κατεβαίνει από τους χώρους του Μετρό αφίσα ενάντια στις αμβλώσεις.

Από νωρίς το πρωί υπήρξαν κατευθυνόμενες αντιδράσεις στο διαδίκτυο βέβαια από φεμινίστριες που διαφωνούσαν με την καμπάνια κατά των αμβλώσεων που φιλοξενεί η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) σε σταθμούς και συρμούς του Μετρό, η οποία έχει σύνθημα «διάλεξε τη ζωή».

Στην αφίσα , εμφανίζεται ένα έμβρυο 10 εβδομάδων και φέρει την υπογραφή «Αφήστε με να ζήσω» από το Κίνημα υπέρ της Ζωής, παραπέμποντας και σε σχετικό σύνδεσμο στο Διαδίκτυο.

Η συγκεκριμένη καμπάνια ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας.

Ηταν προγραμματισμένο να παραμείνει στα ειδικά διαφημιστικά πλαίσια για 14 ημέρες, όμως το υπουργείο φοβήθηκε τις «αντιδράσεις» και την κατέβασε άρον-άρον.

Εκτός αν ο υπουργός Μεταφορών θέλει να ενθαρρύνει τις αμβλώσεις, ενώ ο ελληνικός πληθυσμός τελεί υπό εξαφάνιση και υπό αντικατάσταση.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ενέργεια απαγόρευσης της έκφρασης και της μετάδοσης πληροφορίας. Η αφίσα με κανένα τρόπο δεν εισηγείται να απαγορευθούν οι αμβλώσεις. Το μόνο που λέει είναι η παρότρυνση στις νέες μητέρες «να διαλέξουν την ζωή».

Δυστυχώς σε μία χώρα όπως η Ελλάδα που αντιμετωπίζει εντονότατο δημογραφικό πρόβλημα, φαίνεται πως δεν επιτρέπεται να φιλοξενηθεί μία άποψη σε δημόσιο χώρο, η οποία ευνοεί τη γονιμότητα και την επιβίωση του ελληνικού πληθυσμού.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More