Στρατηγός Φράγκος:Σιγά το τούρκικο απόρρητο σχέδιο,το γνωρίζουμε από το 1998

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός Φράγκος ξέσπασε για το δήθεν απόρρητο σχέδιο που διέρρευσε στην Ιστοσελίδα Nordic Monitor. και αφορά δήθεν το «απόρρητο σχέδιο των Τούρκων για εισβολή και κατάληψη Ελληνικών νησιών »

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Στα πλαίσια διεθνοποίησης και των Επιχειρήσεων (ΨΕΠ) η Άγκυρα διέρρευσε και καλά «απόρρητο έγγραφο» των Ακαδημιών Πολέμου της Κωνσταντινούπολης γνωστού παρ’ημιν από το 1998…

Κατά τα αλλά εσύ κύριε ΥΠΕΞ της Ελλάδος «τραβά ντουγρού» στον κολλητό σου και φίλο»ΓΙΟ ΤΟΥ ΛΟΧΙΑ»(Cavusoglu) να πάρεις τα εύσημα από την Frau Merkel και να απενοχοποιήσουμε πλήρως τους τρομοκράτες της περιοχής Τούρκους..

Σιγά την μεγάλη αποκάλυψη του απορρήτου σχεδίου…Άντε να αρχίσουμε και να τρέμουμε από τον φόβο της Τουρκιάς!! Όπως τον καλλιεργούν οι Σύμβουλοι Εθνικής Ασφαλείας πρώην και νυν προέλευσης ΕΛΙΑΜΕΠ..

Σχόλιο: Άδικο λέτε να έχει ο Στρατηγός Αράχνη που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο «Ιστό της Κατασκοπίας και των Ψυχολογικών Επιχειρήσεων;»

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More