Συγκέντρωση στο λιμάνι της Σούδας – Εναντιώνονται σε πιθανή αποβίβαση λαθρομεταναστών (φωτο)

Οι συγκεντρωμένοι εναντιώνονται στη φιλοξενία «των ηττημένων στη Συρία και Λιβύη στρατευμάτων του ISIS στην Κρήτη» – «Δεν θα ανεχτούμε να γίνει το νησί μας μέτωπο συγκρούσεων»

Σε σιωπηλή διαμαρτυρία κατά της φιλοξενίας «των ηττημένων στη Συρία και Λιβύη στρατευμάτων του ISIS στην Κρήτη», προχώρησαν Κρητικοί, που βρέθηκαν στις 12 το μεσημέρι στο λιμάνι της Σούδας.

Στο σχετικό κάλεσμα αναφέρονταν τα εξής:

«Καλημέρα Συνέλληνες!

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι όλοι μαζί στο λιμάνι της Σούδας, θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα, με τη σιωπηλή παρουσία μας, σε ντόπιους και ξένους, που επιχειρούν να μεταφέρουν τα ηττημένα στη Συρία και Λιβύη στρατεύματα του ISIS στην Κρήτη.

Δεν θα ανεχτούμε να γίνει το νησί μας μέτωπο συγκρούσεων, όπως κάποια σκοτεινά κέντρα εξουσίας σχεδιάζουν. Θα στείλουμε το μήνυμα στον παρανοϊκό Ερντογάν και στους ξένους και ντόπιους συνεργάτες του, πως είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε με κάθε κόστος την πατρίδα μας, απέναντι στις ακατανόητες, αλλά ευθείες και επίσημες απειλές διεκδίκησης των τριών νομών της Κρήτης, από το φασιστικό καθεστώς της εχθρικής Τουρκίας.

Η σημερινή παρουσία μας στο λιμάνι της Σούδας, θα είναι ειρηνική και σιωπηλή. Μικρόφωνα και ντουντούκες δεν θα επιτραπούν.

Τυχόν προσπάθεια παρεκτροπής, καπελώματος και αυτοπροβολής από πιθανούς προβοκάτορες, θα αποτραπεί από τους εκατοντάδες υπεύθυνους εθελοντές περιφρούρησης.

Η εκεί παρουσία μας θα έχει διάρκεια δύο ωρών.

Ζήτω η αδούλωτη Κρήτη!»

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More