Συμβολικό: Το στρατόπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” γίνεται τόπος κατοικίας μουσουλμάνων λαθροεισβολέων!

Η είδηση λιτή: Το ΓΕΣ παραχωρεί το θρυλικό Στρατόπεδο Θεόδωρου Κολοκοτρώνη 11ο Σύνταγμα Πεζικού ως δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών. Στη Τρίπολη ήδη βρίσκονται περί του 300 αλλοδαπούς που μένουν σε διαμερίσματα εντός της πόλης.
Οι συμβολισμοί από την άλλη απίστευτοι!

Ο χώρος που διαμόρφωσε από το υστερημά του ο ελληνικός λαός, ο χώρος που διατηρήθηκε για να εκπαιδεύονται για την άμυνα της χώρας μας τα ελληνόπουλα, ο χώρος που πήρε το όνομα του Γέρου του Μοριά που πρωτοστάτησε στον ξεσηκωμό των Ελλήνων, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη της γενιάς των Κολοκοτρωναίων που επαναστάτησαν ενάντια στους μουσουλμάνους δυνάστε μας, θα γίνει τόπος κατοικίας των νέων εποίκων της πατρίδας μας.
Αυτών που έρχονται να επιβάλλουν ξανά νησίδες – αρχικά – του Ισλάμ στην χώρα μας, αυτών που έρχονται για να ζήσουν από τα επιδόματα που τους προσφέρονται ωσάν νέος κεφαλικός φόρος στους χριστιανούς.
Τα ονόματα που συνδέονται με την εθνική μας ανεξαρτησία αντικαθίστανται στην νέα εποχή. Αντικαθίστανται για να έλθουν στην θέση τους οι διάφοροι έποικοι.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More