Συναγερμός στην πλατεία Βικτωρίας: Ηλικιωμένος πυροβόλησε κατά Πακιστανών – Συνελήφθη μετά από έφοδο των ΕΚΑΜ (βίντεο)

Αίσια κατάληξη είχε πριν από λίγα λεπτά το περιστατικό στη διάρκεια του οποίου ένας άνδρας, ελληνικής υπηκοότητας, πυροβόλησε κατά Πακιστανού και εν συνεχεία οχυρώθηκε στην οικία του, στην οδό Ιουλιανού αλλά τελικά ο δράστης παραδόθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., διαπραγματευτής αλλά και μονάδα της ΕΚΑΜ που μετά από αρκετή ώρα πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του δράστη και τον συνέλαβαν χωρίς να αντισταθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως με ανακοίνωσή του το ΚΕΕΡΦΑ αποδίδει «ρατσιστικά κίνητρα» στον Ελληνα πολίτη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή έφοδος των ΕΚΑΜ στην οικία του 70χρονου.

Συναγερμός από πυροβολισμούς έχει σημάνει στο κέντρο της Αθήνας, ένας ηλικιωμένος Έλληνας πυροβόλησε από το μπαλκόνι του, με στόχο μια πολυκατοικία στην οποία έμεναν Πακιστανοί, έπειτα ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμα του.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 19.30, απόγευμα Τετάρτης, άντρας πακιστανικής καταγωγής τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση αναφέροντας ότι γείτονάς του που κατοικεί στην απέναντι πολυκατοικία πυροβόλησε σε βάρος του -χωρίς να πετύχει το στόχο του- και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ιουλιανού 73 στο κέντρο της Αθήνας. Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, με τον Πακιστανό να τους υποδεικνύει που βρίσκεται ο ένοπλος. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι υπήρχε μία οπή στον τοίχο της πολυκατοικίας του Πακιστανού από τον πυροβολισμό.

Παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών προς τον ένοπλο για να παραδοθεί εκείνος δεν υπάκουσε.

Έτσι, στο σημείο έσπευσε διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος μέχρι αυτή την ώρα προσπαθεί να πείσει τον άντρα να παραδώσει το όπλο του και να βγει έξω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία βέβαια τώρα με τον αποκλεισμό μπορεί να έχουν ενταθεί.

Οι γείτονες του άνδρα υποστηρίζουν πως έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν το όπλο που χρησιμοποίησε ο άνδρας είναι αεροβόλο ή πυροβόλο.

Σύμφωνα με μάρτυρες περιοίκων, ο άνδρας ηλικίας περίπου 70 ετών είχε συλληφθεί και κατα το παρελθόν για εκφοβισμό και οπλοχρησία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του ηλικιωμένου είχαν βρεθεί στην προηγούμενη έφοδο περισσότερα από 40 όπλα.

Λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ ομάδα των ΕΚΑΜ έκανε έφοδο στην οικεία του 70χρονου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More