Συναγερμός στο ΓΕΝ: Αντιαρματικά, χειροβομβίδες & πυρομαχικά εκλάπησαν από μονάδα του ΠΝ στη Λέρο – Στην υπόθεση η αντιτρομοκρατική

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στη Λέρο προκαλώντας συναγερμό στο ΓΕΝ, καθώς «χάθηκε» μεγάλη ποσότητα στρατιωτικού υλικού από μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού.

Δύο αντιαρματικά, χειροβομβίδες και πυρομαχικά έχουν χαθεί από τη βάση του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο! Η ποσότητα των πυρομαχικών που εκλάπησαν δεν είναι “ευκαταφρόνητη” και έχει προκαλέσει όπως είναι φυσικό ,συναγερμό στις αρχές.

Στην υπόθεση από σήμερα θα εμπλακεί και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Militaire, δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης στο χώρο που φυλάσσονταν τα πυρομαχικά και τα αντιαρματικά όπλα κι αυτό δείχνει ότι πιθανότατα υπήρξε συνεργασία μέσα από τη μονάδα.

Πολλά τα σενάρια που μπορεί να σκεφθεί κανείς, αλλά το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για τη σοβαρότερη υπόθεση κλοπής στρατιωτικού υλικού, μετά από την ανεξιχνίαστη ακόμη και σήμερα κλοπή οπλισμού σε στρατόπεδο της Κω στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More