Τέλος στα σενάρια για Πάσχα στο χωριό: «Δεν έχει νόημα να το συζητάμε» λέει η Μ.Παγώνη

«Ξεχάστε το Πάσχα στο χωριό» λένε οι «ειδικοί»
Η Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης έβαλε τέλος, στα σενάρια και σε κάθε ελπίδα για Πάσχα στο χωριό.

Ειδικότερα, η κ. Παγώνη, υπογράμμισε πως δεν έχει νόημα να συζητάμε για το Πάσχα όταν τα κρούσματα είναι τόσο πολλά. Συμπλήρωσε δε ότι η μετακίνηση από νομό σε νομό είναι αρκετά δύσκολη.

Η κ. Παγώνη αναφερόμενη παράλληλα στην κατάσταση των νοσοκομείων υπογράμμισε πως οι εφημερίες τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες είναι δύσκολες, οι πληρότητες στις ΜΕΘ -σε αρκετά νοσοκομεία- είναι στο 100%.

Τέλος, αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων σημείωσε πως τα λύκεια μπορεί να ανοίξουν αρκεί να γίνονται ένα με δύο self test την εβδομάδα.

Να τονίσουμε πως για το Πάσχα στο χωριό ερωτήθηκε και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είναι ένας από τους υπουργούς της κυβέρνησης που έχει ταχθεί αρκετές φορές υπέρ του ανοίγματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Ο Α.Γεωργιάδης είπε για το θέμα πως «το να κάνουμε πρόβλεψη για τρεις εβδομάδες μετά είναι σαν να μιλάμε για το 2050», κάτι που δείχνει ουσιαστικά πως δύσκολα η κυβέρνηση θα δώσει το «πράσινο φως» για Πάσχα στο χωριό.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More