Θα κλείσει ο αντίχριστος τις Εκκλησίες;

Βλέπετε, πόσο πανούργα και ύπουλα προετοιμάζεται όλο αυτό το κακό;

Λίγο καιρό πριν την βασιλεία τού Αντίχριστου, ακόμη και εκείνες οι Εκκλησίες που έχουν κλείσει θα επισκευαστούν και θα αποκατασταθούν, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό τους.

Θα επιχρυσώσουν τούς θόλους των καμπαναριών και των Καθεδρικών ναών, και όταν θα ολοκληρώσουν και τον κύριο ναό, τότε θα έχει έρθει ο καιρός για την ενθρόνιση του Αντίχριστου.

Προσευχηθείτε, ο Θεός να μακραίνει εκείνον τον χρόνο, για να ενθαρρυνθούμε και να στηριχτούμε. Θα είναι μια φοβερή χρονική περίοδος, αυτή πού μας περιμένει.

Αυτή, ή αποκατάσταση των Καθεδρικών ναών θα συνεχιστεί μέχρι την στιγμή της στέψης του Αντίχριστου. Θα έχουμε τότε μια πρωτοφανή λαμπρότητα…

Ο πατήρ Λαυρέντιος συνήθιζε να λέει δακρύζοντας:

«Βλέπετε, πόσο πανούργα και ύπουλα προετοιμάζεται όλο αυτό το κακό; Όλοι οι Καθεδρικοί ναοί τότε θα είναι υπερβολικά θαυμάσιοι, όπως ποτέ πρίν τά περασμένα χρόνια, αλλά δεν πρέπει εσείς τότε, να μπαίνετε στους ναούς αυτούς, για την αναίμακτη θυσία τού Ιησού Χριστού.

Προσέξτε και θυμηθείτε !

Θα υπάρχουν τότε Εκκλησίες , αλλά οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν πρέπει να παρευρεθούν μέσα σ΄ αυτές.

Όσοι θα μπαίνουν εκεί, θα συναθροίζονται ώς πλήρη «Σατανική συναγωγή» (Aποκ. 2.9)

Επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά, προσέξτε, γιατί κανείς δεν πρέπει να παρευρεθεί σ΄ εκείνους τούς Καθεδρικούς ναούς. Δεν θα υπάρξει καμία επιείκεια από τον Χριστό, σ΄ αυτούς πού θα πάνε τότε, εκεί μέσα…»

Άγιος Λαυρέντιος τού Chernigof

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More