Θαμώνες ξυλοκόπησαν γνωστή ηθοποιό σε μπαρ στο Μανχάταν επειδή ήταν… λευκή (φωτό)

Μια νύχτα «κόλαση», έζησε η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο Τζένιφερ Αγκοστίνι και ο συνοδός της επίσης μοντέλο, Prendinellys Garcia, καθώς μία βραδινή έξοδος και ένα ποτό σε μπαρ στο Midtown του Μανχάταν, λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή της, όταν η ίδια ξυλοκοπήθηκε άγρια νέγρους θαμώνες.

Η 43χρονη ηθοποιός και ο 47χρονος συνοδός της, ο οποίος είναι μοντέλο κοστουμιών, δέχθηκαν αρχικά ρατσιστική επίθεση, με ακατονόμαστες εκφράσεις και βρισιές για το λευκό τους δέρμα. Το ζευγάρι είχε βγει το Σάββατο για να γιορτάσουν τα γενέθλια ενός φίλου τους, αλλά αντί για σαμπάνια, τούρτα και χορό, κατέληξαν στο νοσοκομείο με ορούς και μέσα στα αίματα.

Στο ζευγάρι επιτέθηκε ένα γκρουπ 10 με 15 ατόμων. Αρχικά τους έβρισαν, αλλά όταν η Τζένιφερ Αγκοστίνι και ο φίλος της θέλησαν να απομακρυνθούν, άρχισαν να τους κτυπούν με μανία στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η 43χρονη ηθοποιός, που έχει κλείσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά και θα έχει γυρίσματα από τον Μάρτιο, δήλωσε ότι το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί σε τέτοιο βαθμό, που θα υποχρεωθεί να προβεί σε έναν αριθμό πλαστικών επεμβάσεων, ώστε να επανέλθει και να μπορεί να αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
!
«Έπεσα κάτω και τουλάχιστον οκτώ άτομα με κτυπούσαν με κάθε τρόπο», δήλωσε στο δικαστήριο του Μανχάταν.

1 Comment
  1. Mr. K says

    “όταν η ίδια ξυλοκοπήθηκε άγρια νέγρους θαμώνες.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More