Θεσ/νίκη: Δυνάμεις ασφαλείας επιτέθηκαν σε πιστούς γιατί «τόλμησαν» να αγιάσουν τα ύδατα- Προσαγωγές & πρόστιμα (βίντεο)

Δυνάμεις ασφαλείας επιτέθηκαν σε πιστούς λίγο μετά τις 11:00 στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, καθώς «τόλμησαν» -μόνοι τους- να κάνουν ρίψη του Σταυρού στην θάλασσα για τον εορτασμό των Θεοφανίων!

Παρά την προσπάθεια των δυνάμεων ασφαλείας, οι πολίτες έριξαν τελικά τον Σταυρό στην θάλασσα και στην συνέχεια προσήχθησαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι πολίτες μάλιστα χρησιμοποιώντας μεγάφωνο καταφέρθηκαν εναντίον των απαγορεύσεων αποκαλύπτοντας πως είχαν απευθύνει κάλεσμα σε 50 ιερείς προκειμένου να παρευρεθούν στην ρίψη του Σταυρού αλλά όλοι… αρνήθηκαν, καθώς το «αντάρτικο» της εκκλησίας έληξε άδοξα με τη «συνθηκολόγηση» Ιερώνυμου μετά το τετ-α-τετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στην Πάτρα όπου οι δυνάμεις ασφαλείας απομάκρυναν από το προαύλιο ναού ηλικιωμένους πιστούς οι οποίοι περίμεναν να κοινωνήσουν και να προσευχηθούν, βάζοντας τους να κάτσουν στο πεζοδρόμιο!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More