Τώρα θυμήθηκε τις καθαρίστριες ο Τσίπρας.

Σε ερώτηση που κατέθεσαν 48 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς τους υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών ζητούν την σύσταση μόνιμων θέσεων εργασίας στον τομέα της καθαριότητας στους φορείς του Δημοσίου. Στην ερώτησή τους επίσης αναφέρουν ότι η κυβέρνησή τους απομάκρυνε τους εργολάβους από τα δημόσια νοσοκομεία και προχώρησε στην σύναψη ατομικών συμβάσεων εργασίας.

Θυμόμαστε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ, παρά την καταστροφική οικονομική του πολιτική, δεν είχαμε και πολλές πορείες διαμαρτυρίας. Οι μόνες που βρίσκονταν σχεδόν καθημερινά στους δρόμους ήταν οι καθαρίστριες των δημόσιων νοσοκομείων και ιδιαίτερα αυτές του Δρομοκαΐτειου. Αυτές τις εργαζόμενες που τους είχε υποσχεθεί ο Τσίπρας ότι θα τις μονιμοποιήσει, αλλά μετά το ξέχασε παρόλο που του το θύμιζαν.

Σίγουρα δεν είναι σωστό να είναι όμηροι οι εργαζόμενοι της εκάστοτε κυβέρνησης με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ώστε να ψηφίσουν για να έχουν εργασία. Αλλά είναι και θράσος να μιλούν αυτοί που έκαναν ότι έκαναν και όλοι οι προηγούμενοι και θα κάνουν και οι επόμενοι.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More