Τουρκία: Παιδί σκίζει την ελληνική σημαία και προσκυνά την τουρκική – Διαδήλωση κατά της Ελλάδας στο Βερολίνο!

Δείτε ένα αποκαλυπτικό βίντεο, με την ανθελληνική πλύση εγκεφάλου που κάνουν οι τουρκικές αρχές σε παιδιά, τα οποία στη συνέχεια θέλουν να στείλουν στην Ελλάδα.

Άγνωστο από προέρχεται το συγκεκριμένο παιδί, (ενδεχομένως να είναι και Τούρκος) είναι όμως τόσο το μίσος του κατά της Ελλάδας που αφού προσκυνήσει την τουρκική σημαία στη συνέχεια παίρνει μια ελληνική και την σκίζει.

Οι Tούρκοι ακολουθούν την ίδια μέθοδο με την ISIS όπου έπαιρνε μικρά παιδιά και τα ωθούσε να κάνουν μέχρι και εκτελέσεις.

Πραγματικά η τουρκική προπαγάνδα δεν έχει όριο. Σε βίντεο που φέρεται να είναι από τον Έβρο, μασκοφόροι Τούρκοι αστυνομικοί, σε φουσκωτό που αναγράφει στα αγγλικά “Tirkey national Police”, φαίνεται να πραγματοποιούν περιπολία, σαν να είναι η Τουρκία αυτή που αντιμετωπίζει πρόβλημα εισβολής αλλοδαπών στο έδαφός της!

Την ίδια ώρα διαδήλωση-παρωδία πραγματοποίησαν οργανώσεις στο Βερολίνο, κατά της Ελλάδας με αφορμή την παρουσία εκεί του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη.

Μάλιστα σε ένα από τα πανό των «διαδηλωτών», αναγράφεται: «Ανοίξτε τα σύνορα – Έχουμε χώρο»!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More