Τούρκοι στρατοχωροφύλακες παραλίγο να… βυθιστούν μόνοι τους στον Έβρο!(Βίντεο)

Νέο βίντεο από Τούρκους στρατοχωροφύλακες που προκαλούν στις όχθες του Έβρου ήρθε στο φως της δημοσιότητας αλλά αυτή την φορά φαίνεται και ποιες είναι οι πραγματικές τους δεξιότητες και ικανότητες καθώς στο βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε στο «evros-news», οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον χειρισμό του σκάφους.

Ο χειριστής τους σκάφους πραγματοποιεί αδέξιους ελιγμούς πάνω στους κυματισμούς του ποταμού και είναι φανερό ότι δεν το «έχει».

Στην αρχή του βίντεο, μάλιστα, οι Τούρκοι απεικονίζονται να συζητούν με μία ομάδα ατόμων, η οποία βρίσκεται στις όχθες του ποταμού.

Τις προηγούμενες ώρες υπήρξε νέος γύρος επεισοδίων, με εκατοντάδες παράνομους μετανάστες να πετούν καπνογόνα και δακρυγόνα προς τις ελληνικές δυνάμεις, με στόχο να διέλθουν στα ελληνικά εδάφη.

Στην περιοχή εξακολουθούν να βρίσκονται και περίπου 1.000 στελέχη των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής, κατόπιν εντολής του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταση στην περιοχή του Έβρου κλιμακώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2020, όταν εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες συγκεντρώθηκαν στην ελληνοτουρκική μεθόριο, με στόχο να περάσουν στην Ευρώπη.

https://youtu.be/sX9Z0sQhNcM

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More