Τούρκοι συνοριοφύλακες πυροβόλησαν εναντίον Ελλήνων αστυνομικών στον Έβρο…

Ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στα ελληνοτουρκικά σύνορα με την τουρκική πλευρά να συνεχίζει τις προκλήσεις.

Όπως γίνεται γνωστό, τα ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης, κατά τη διάρκεια περιπόλου αστυνομικών στην ελληνική πλευρά στις όχθες του ποταμού Έβρου, οι Έλληνες αστυνομικοί συναντήθηκαν απέναντι με μία περίπολο Τούρκων στρατοχωροφυλάκων.
Οι Τούρκοι παντελώς αναίτια αρχικά πυροβόλησαν με συνεχείς ριπές στον αέρα και σε κενό τομέα και κάποια στιγμή προχώρησαν σε μία απίστευτη ενέργεια, πυροβολώντας 100 μέτρα πιο μπροστά από το ελληνικό περίπολο σε ευθεία γραμμή! Η απόσταση που κατέληξαν τα πυρά των Τούρκων δεν ήταν ικανή να προκαλέσει τραυματισμούς, ωστόσο ήταν μια πολύ σοβαρή κίνηση εκφοβισμού, η οποια θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε κλιμάκωση, αν δεν κρατούσαν την ψυχραιμία τους οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. που απλά αποχώρησαν από το σημείο και συνέχισαν την περιπολία τους.

Βεβαίως, ανέφεραν το περιστατικό αμέσως στους προϊσταμένους τους και εξίσου αμέσως ενημερώθηκε το Αρχηγείο της Αστυνομίας, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More