Τραγέλαφος: Η «κουρασμένη» επιτροπή βάζει τέλος στα «έξυπνα» μέτρα! – Νέες αλλαγές στον τρόπο μετακίνησης

Πριν από περίπου δέκα ημέρες η «κουρασμένη» επιτροπή των λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε για «έξυπνα» μέτρα, τα οποία υποτίθεται πως θα έβαζαν τέλος στην πανδημία, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως υπολόγιζαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες νέες αλλαγές αναμένεται να ανακοινωθούν σχετικά με την χρήση του κωδικού 6 στο 13033, με τις απαγορεύσεις πλέον μετακίνησης σε άλλο δήμο με αυτοκίνητο να παύουν να υφίστανται.

Ουσιαστικά η «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» παίρνει πίσω τα μέτρα τα οποία είχαν ανακοινωθεί πριν από λίγες ημέρες, παραδεχόμενη γι’ ακόμα μία φορά πως απέτυχε στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Συνεπώς, κατά πάσα πιθανότητα, από αυτό το Σαββατοκύριακο οι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν σε προορισμούς εντός νομού, και σε άλλους δήμους ελεύθερα, στέλνοντας τον κωδικό 6 στο 13033 χρησιμοποιώντας και αυτοκίνητο.

Όπως τονίστηκε νωρίτερα, αύριο συνεδριάζει εκτάκτως η επιτροπή λοιμωξιολόγων, η οποία αναγνωρίζοντας την κόπωση των πολιτών από τα συνεχόμενα lockdown αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για σταδιακό άνοιγμα της αγοράς.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More