Τροχαίο στη Βουλή: ΕΔΕ και εκτός Τροχαίας ο αστυνομικός που έδιωξε αυτόπτη μάρτυρα από το σημείο

Έκτος Τροχαίας είναι πλέον ο αστυνομικός που έδιωξε αυτόπτη μάρτυρα από το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα στη Βουλή. Την ίδια ώρα έχει διαταχθεί ΕΔΕ με αφορμή το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον τροχονόμο να μιλάει απότομα και να ζητάει από αυτόπτη μάρτυρα να απομακρυνθεί.

Μετακινείται από την Τροχαία Αθηνών ο αρχιφύλακας που καταγράφηκε σε βίντεο να εκδιώκει μάρτυρα του τροχαίου δυστυχήματος στην είσοδο της Βουλής, με θύμα τον 23χρονο Ιάσονα και δράστη αστυνομικό της φρουράς της Ντόρας Μπακογιάννη.

Παράλληλα έχει διαταχθεί σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη συμπεριφορά του απέναντι στον πολίτη. Πρόκειται για τον αστυνομικό που φαίνεται να απομακρύνει με άσχημο τρόπο νεαρό υπάλληλο ντελίβερι ο οποίος έχει σταματήσει και αναφέρει πως είχε το τροχαίο και πως ο οδηγός της μοτοσικλέτας είχε περάσει κανονικά τη διασταύρωση με «πράσινο».

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More