ΒΑΛΤΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ

Επιτέλους πρέπει να δοθεί μία χειροπιαστή απάντηση στις προκλήσεις της Τουρκίας στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου – STOP στη μεταφορά τουρκικών προϊόντων προς τις αγορές της Ευρώπης, που στηρίζουν την οικονομία και την επιθετικότητα της γείτονος

Την ώρα που ο «παρανοϊκός» Ερντογάν επιμένει να στέλνει στα σύνορα του Έβρου, τους Ισλαμιστές «άτακτους» λαθροπρόσφυγες, που θέλουν να γκρεμίσουν τον φράχτη στις Καστανιές, για να εισβάλλουν στην Ελλάδα, και την ώρα που ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών κ. Σουλεϊμάν Σοϊλού, δηλώνει ξεδιάντροπα πως «Εμείς ρίχνουμε χημικά στους Έλληνες Αστυνομικούς και Στρατιώτες, και αν χρειασθεί θα ξαναρίξουμε», θεωρούμε απαράδεκτη την ανεκτικότητα (την λένε και «ψυχραιμία»), που επιδεικνύει η Ελληνική Πολιτεία.

Η κυνική ομολογία του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ότι στον Έβρο «βομβαρδίσαμε την άλλη πλευρά με σφαίρες και βόμβες αερίου επί ώρες», απλώς επιβεβαιώνει τι συνέβη και τι συμβαίνει στον Έβρο.

Τα όσα αποκάλυψε χθες στη Βουλή ο Γ. Κουμουτσάκος, από προηγούμενη συνομιλία του με τον Σοϊλού, επιβεβαιώνουν απόλυτα ότι ο Ερντογάν επιτέθηκε στον φράχτη βάσει οργανωμένου σχεδίου.

Όπως είπε ο κ. Κουμουτσάκος, τον περασμένο Οκτώβριο ο Σ. Σοϊλού του είχε πει ευθέως: «Θα σας στείλω 25.000 το Σάββατο, 50.000 την Κυριακή και 75.000 τη Δευτέρα». Και κάπως έτσι έγινε. Δεκάδες χιλιάδες απελπισμένων ανθρώπων χρησιμοποιήθηκαν σαν πολιορκητικός κριός για τα ελληνικά σύνορα. Ευτυχώς π ελληνική αντίδραση ήταν έγκαιρη και εξαιρετικά αποτελεσματική.

Με αποτέλεσμα ο Ερντογάν και ο Σοϊλού να μείνουν με το ψέμα που επανέλαβε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, ότι δήθεν έχουν περάσει τα ελληνικά σύνορα περισσότεροι από 150.000 παράνομοι μετανάστες.

Η ουσιαστική, αλλά και διπλωματική ήττα του Τ. Ερντογάν είναι φανερό ότι τον έχει πεισμώσει.

Κι έτσι ενώ η χώρα του πλήττεται βαριά από τον κορονοϊό -όπως λέγεται, αν δεν έχει ξεπεράσει ήδη την Ιταλία, την πλησιάζει- συνεχίζει, και τον «πόλεμο στον Έβρο και τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου. Ευτυχώς με εντυπωσιακή αποτυχία…

Όμως, η απάντηση που πρέπει να δοθεί, ΤΩΡΑ, από την Ελλάδα, είναι μία: «Κλείσιμο στην διέλευση των τουρκικών φορτηγών, από το Τελωνείο των Κήπων».

Δεν μπορεί η Τουρκία να μας ντροπιάζει καθημερινά και να μας προκαλεί, είτε με υπερπτήσεις των Μαχητικών της πάνω από τα νησιά μας, είτε με δηλώσεις Υπουργών της, που δείχνουν ότι την Ελλάδα δεν την λογαριάζουν, αλλά την θεωρούν… «τσιράκι» της.

Φρένο λοιπόν στις τουρκικές νταλίκες.

Φρένο διαρκείας, για να σταματήσει η ακώλυτη μεταφορά τουρκικών προϊόντων στις Ευρωπαϊκές Αγορές, που στηρίζουν και ενδυναμώνουν την οικονομία της γείτονος.

Να νοιώσει βρε αδελφέ και η Τουρκική Κυβέρνηση το Ζόρι, την χειροπιαστή αντίδρασή μας.

Γιατί εκεί, στην οικονομία, πονά ο Ερντογάν.

Άντε λοιπόν!

Αφήστε στην άκρη τις Ευρωπαϊκές οδηγίες περί εμπορίου και προτάξτε την Υπερηφάνεια της Πατρίδος.

Αρκετά την τσαλάκωσε μέχρι σήμερα ο «παρανοϊκός» Νεοσουλτάνος Ερντογάν.

Φτάνει. Μέχρι εδώ.

1 Comment
  1. Antonios Simirdanis says

    Πολυ σωστα εγκρινω και επαυξω κλεισιμο των συνορων στις τουρκοκες νταλικες.
    τσεκουρι και φωτια στον γειτονα αιωνιο εχθρο που επιβουλευεται τα Ελληνικα κυριαρχικα δικαιωματα!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More