Υβρεις του Αλβανού Sin Boy κατά του μακαρίτη Π.Παντελίδη: «Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε» (βίντεο)

Σε ύβρεις κατά του μακαρίτη Π.Παντελίδη προχώρησε ο Αλβανός Sin Boy. Μετά την απίθανη ανακοίνωση ότι αλλάζει το όνομά του γιατί κινδυνεύει να τον σκοτώσουν (!), ο ράπερ ανάρτησε ένα βίντεο με χυδαία σχόλια κατά του Π.Παντελίδη.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο μιλώντας για τραγουδιστές αναφέρθηκε στον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη με προσβλητικά σχόλια:

«Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε, επειδή τράκαρε μεθυσμένος».

Τον μέθυσε η επιτυχία ή απλώς ξέφυγε για τα καλά;

Ο γνωστός Αλβανικής καταγωγής ράπερ Sin Boy, ( Θεόδωρος-Αγκουστίν Γκέγκα) που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το τραγούδι του «Mama» που έγινε viral μέσα σε μόλις μερικές ημέρες μέσω youtube, πρόσφατα είχε προκαλέσει εκ νέου λέγοντας ότι όποιος υπηρετεί τη θητεία του κινδυνεύει να πάθει ψυχολογικά!

Στη συνέντευξή του ο γεννημένος στην Νέα Ιωνία ράπερ, μίλησε για την αλβανική καταγωγή του, για τους λόγους που δεν θα ήθελε να βγάλει ελληνικό διαβατήριο, παρόλο που αγαπά πολύ την Ελλάδα, αλλά και για την στράτευση για την οποία είπε μεταξύ άλλων:

«Μόνο εδώ “ξεμείναμε” και πρέπει ο οποιοσδήποτε, στο peak της καριέρας του, να αποκτήσει ψυχολογικά έχοντας την υποχρέωση να υπηρετήσει την πατρίδα, αφήνοντας πίσω τη δουλειά του».

Και σαν να μην έφθανε αυτό πρόσθεσε πως: «Γενικότερα, δεν επιδιώκω να γίνω στα “χαρτιά” Έλληνας για να μην πάω φαντάρος, γιατί είναι κάτι το οποίο θα μου στερήσει και χρήματα και χρόνο, αλλά, κυρίως, θα στερήσει από το κοινό μου -το οποίο μου δίνει τόση ενέργεια και τα ψηλότερα σκορ ακροάσεων- την παρουσία μου. Σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Αλβανία, ο στρατός είναι εθελοντικός – και να μην είναι στα χαρτιά είναι στην πράξη, δεν έχεις 9-12 μήνες σερί στράτευση.

Και αυτό το ψευτοδίλημμα τού αν θα πρέπει να βάλουμε πρώτα μπροστά την πατρίδα ή την προσωπική μας επαγγελματική πορεία, από την οποία μάλιστα κάποιοι μπορεί και να εξαρτώνται, όπως η οικογένειά μου και οι συνεργάτες μου, έχει καταντήσει αστείο σε μια εποχή που ο κόσμος δεν έχει να φάει. Γιατί μόλις μπει σε μια καλή τροχιά στα οικονομικά του και στη δουλειά του -που δεν είναι και πολύ εύκολο- έρχεται ένας στρατός και, ως αποτέλεσμα, στο ”αποκεφαλίζει” για μήνες ή για χρόνια ή για πάντα»!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More